Stan Zagreb, Blato, 2S+DB (B-06), 67 m², Novi Zagreb - Zapad

187,906 Euro
  • 67 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Grad Zagreb
Grad
Novi Zagreb - Zapad
Naselje
Blato
Poštanski broj
10000
Površina
67 m²
Sprat
1
Opis objekta
Prodaje se stan u lijepoj i modernoj novogradnji na Blatu, sve popularnijoj zagrebačkoj lokaciji zbog svoje blizine brojnim sadržajima potrebnima za ugodan život - blizina vrtića, škola, Arena centra i dvorane, supermarketa, restorana, kafića... Autobusna stanica nalazi se na svega 2 minute hoda od novogradnje, a prednost lokacije je i brzi pristup autocesti, što je posebno bitno tijekom ljetnih gužvi. Zgrada je smještena na poziciji koja spaja blizinu urbane sredine i prirode.

Ovaj stan (B-06) na 1. katu zgrade sastoji se od ulaznog hodnika, velikog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonom te izlazom na loggiu, 2 spavaće sobe , kupaone. Loggia ima 6,49 m2, a unutarnji dio stana 62,48 m2.
Uz stan je obavezna kupnja vanjskog parkirnog mjesta. Svako parkirno mjesto ima bužir za mogućnost priključka na električnu energiju.

Konstrukcija je armiranobetonska, međusobno povezana zidovima i gredama te punim armiranobetonskim stropnim i ravnim krovnim pločama. Temeljna armiranobetonska ploča je debljine 40 cm. Konstruktivni vertikalni zidovi su od armiranog betona debljine 20 cm kroz sve etaže. Horizontalne ploče su također armiranobetonske; ploča prizemlja je debljine 16 cm, a preostale dvije ploče su debljine 20 cm.
Krov je ravan, neprohodan.
Vanjska toplinska izolacija zgrade je pločama toplinske izolacije EPS debljine 15 cm (sustav ETICS). Ploče su presvučene mrežicom i polimernim mortom sa SEP-om kao završnim slojem.
Pregradni zidovi stanova su gipskartonski tipa „KNAUF“ debljine 10 – 15 cm. Svi podovi se izvode kao plivajući sa polistirenom, cementnim estrihom i završnom obradom. U sanitarnim prostorijama ugrađuju se kvalitetne keramičke pločice, a u ostalim prostorijama postavljaju se parketi.
Stolarija je PVC, troslojno IZO staklo, a kao zaštita od sunca rolete.
Grijanje je plinsko centralno etažno - ugradnja čeličnih pločastih radijatora. Za potrebe hlađenja prostora u građevinu će se ugraditi klima; instalacija odvoda kondenzata s unutarnjih klima jedinica izvest će se cijevima spojem na zidni sifon te dalje u odvod građevine.
U kupaonice se ugrađuju odsisni ventilatori. U prostorima kuhinje predviđen je ventilacijski kanal za napu koji će voditi izvan objekta, za svaku kuhinju zasebno.

Planirani završetak gradnje: kraj 2024. godine.

Agencijska provizija iznosi 2,5%+PDV.

Za više informacija možete kontaktirati
Zrinka Fostač - Mob: 099/537-1296

ID KOD AGENCIJE: 6876
Broj oglasa
32943
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Novi Zagreb - Zapad Blato 67 m² -soban (BHN13031451)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Grad Zagreb, Novi Zagreb - Zapad, Blato, 10000) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind