Trešnjevka, novogradnja, luksuzan 1s + db stan, 45 m², Trešnjevka - Sjever

194,777 Euro
  • 45 m²8
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Grad Zagreb
Grad
Trešnjevka - Sjever
Naselje
Trešnjevka
Poštanski broj
10000
Površina
45 m²
Broj soba
8
Sprat
1
Opis objekta
Prodaje se stan u širem centru Zagreba u modernoj i energetski učinkovitoj zgradi, u blizini svih važnih sadržaja za život, uključujući tržnicu, školu, vrtić i mnogih javnih, sportskih i zabavnih sadržaja, te parkova i dječjih igrališta. U blizini se nalaze i tramvajska i autobusna postaja.

Zgrada sadrži jednu podzemnu etažu s parkirnim mjestima, u prizemlju sadrži poslovni prostor , dok je na preostala četiri kata smješteno ukupno 18 stanova. Na 1. i 2. katu nalazi se po 5 stanova, a na 3. i 4. katu su po 4 stana. Sve etaže su povezane dizalom.

Svi stanovi opremit će se visokokvalitetnim materijalima i opremom. Vanjska stolarija visoke kvalitete s troslojnim IZO staklom i fasadna toplinska obloga 12 cm zgradu svrstavaju u energetski razred A+.

Svaki stan opremljen je vlastitom dizalicom topline koja služi za pripremu tople vode, a ujedno napaja podno grijanje položeno površinom cijelog stana. Hlađenje je riješeno multi-split sustavom.

Stan površine 45.83 m2 sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonom, spavaće sobe, kupaonice i lođe čiji manji dio je obračunat kao balkon. Stan je orijentiran na zapad.
Cijena parkirnog mjesta u podzemnoj garaži je 2.000 €/m2.

Svi papiri vlasništva i gradnje su uredni. Kupac na plaća porez na promet nekretninama.

ID KOD AGENCIJE: 6841
Broj oglasa
32664
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Trešnjevka - Sjever Trešnjevka 45 m² 8-soban (BHN14616977)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Grad Zagreb, Trešnjevka - Sjever, Trešnjevka, 10000) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind