Trosoban apartman Apart Hotel \"Pahulja\" Jahorina, 49m2, 49 m², Ilidža

1 KM
  • 49 m²2
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Bosna i Hercegovina
Regija
Federacija Bosne i Hercegovine
Grad
Ilidža
Naselje
Jahorina
Površina
49 m²
Broj soba
2
Opis objekta
“MY SPACE” Nekretnine oglašavaju prodaju aparmana u sklopu apart hotela “PAHULJA”, lokacija Poljice.

Apartman koji vam predstavljamo nosi oznaku AP1.A0, projektovane površine 48,95 m2, prizemlje, trosoban.
Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, terase, spavaće sobe, dječije sobe i kupatila.


Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas:
065 272 166
062 599 172
066 998 943
pahulja@nekretnine-myspace.com
www.pahulja.com

Detaljno:
Zbog želje za izgradnjom objekta u kombinaciji drveta i kamena koji će ponuditi Jahorini moderan koncept zgrade po mjeri naših kupaca, odlučili smo obezbijediti vam maksimalno iskorišteno vrijeme u vrhunskoj novogradnji uz fantastične mogućnosti za nezaboravan odmor koji nudi Jahorina u bilo koje doba godine.

Udaljenost od Aerodroma 28km, od Sarajeva 25km, od Pala 10km.

Stanovnici će imati tu sreću da uživaju u nizu aktivnosti kao što su wellness te dječija igraonica, ali i aktivnosti koje im nudi blizina skijaške staze uključujući skijanje i snowboarding.

Udaljenost od staze Poljice samo 100m, kao i blizina luksuznih i popularnih Hotela Termag i Rajska dolina, kao i Krčme te staze Poljine namijenjene planinarima, govore o odličnoj lokaciji na kojoj se gradi “Pahulja”

Zgrada se sastoji iz Dvije lamele. Lamela A ima 24 apartmana, dok lamela B ima 42 apartmana. Funkcionalan i ekonomičan raspored 66 apartmana zajedno sa skijašnicom, obezbijeđen parking ispred objekta kao i garaža na etaži -1 i -2 te ekonomski opravdana cijena će našim budućim kupcima biti samo neki od razloga zbog kojih će svoje povjerenje ukazati nama za kupovinu apartmana iz naše ponude

U našem wellness centru, kao vlasnik apartmana ostvarujete pogodnosti korištenja saune, parnog kupatila, masažnog centra, jacuzzija kao i mnoge druge! Idealno mjesto za Vas!

Uz kupovinu apartmana u Pahulji, pripremili smo i zabavu za najmlađe u dječijoj igraonici kako biste nekoliko sati uživali u vremenu bez djece.

Površina apartmana je od 38m2-58 m2.

Zgrada se sastoji iz dva suterena u kojoj su smještena garažna mjesta i skijašnice, zatim suterena koji je u nivou prizemlja(ulaz u zgradu) koji se sastoji iz velikog Restorana, Welnessa, dječije igraonice, zatvorenog bazena 16x8 metara, ski rental, i recepcije 0/24h.


OPIS

Fasada:
Fasada Pahulja Apart Hotela odiše elegancijom zahvaljujući upotrebi visokokvalitetnog Jablaničkog prirodnog kamena, Kamene vune od 20cm, rehau 81mm - troslojno staklo te Fundermax i Demit fasade. Ovi materijali ne samo da pružaju estetski dojam, već osiguravaju i izuzetnu termalnu izolaciju, stvarajući ugodnu atmosferu za naše goste.

Enterijer:
Unutar naših apartmana, gosti će uživati u vrhunskom doživljaju zahvaljujući Keramici 1 klase, Italian Gres i troslojnom hrastovom parketu. Ova kombinacija materijala stvara toplinu i sofisticiranost prostora, pružajući nezaboravan boravak u našem hotelu.

Unutrašnja vrata:
Eger iverica koristi se za izradu unutrašnjih vrata, osiguravajući dugotrajnost i estetski dojam. Ova vrsta vrata doprinosi elegantnom ambijentu svakog prostora unutar hotela.

Ulazna vrata:
Sigurnost je ključna, stoga smo odabrali protuprovalna ulazna vrata koja ne samo da čuvaju naše goste, već i pridonose sofisticiranom izgledu ulaza u hotel.

Unutrašnja sanitarija:
Hansgrohe česme i tuševi krase naše unutrašnje sanitarije, pružajući vrhunski doživljaj korišćenja vode uz Villeroy & Boch kvalitetna izrada ovih sanitarnih elemenata doprinosi luksuznom ambijentu naših kupatila.

Galanterija:
Panasonic galanterija unutra dodatno upotpunjuje doživljaj, pružajući modernu i visokotehnološku opremu koja čini boravak naših gostiju još ugodnijim i komfornijim.

Recepcija
Organizacija budućeg menađžmenta hotela, nudice vlasnicima posebnih jedinica različite opcije iznajmljivanja i održavanja istih putem recepcije našeg apart-hotela.

ID KOD AGENCIJE: 13846
Broj oglasa
33173
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Ilidža Jahorina 49 m² 2-soban (BHN20374014)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Bosna i Hercegovina, Federacija Bosne i Hercegovine, Ilidža, Jahorina) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind