TRSAT 2S+DB, 74 m2, moderan stan u novogradnji, garaža, 74 m², Rijeka

1,200 Euro
  • 74 m²
Vrsta oglasa
Iznajmljivanje
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Rijeka
Naselje
Trsat
Poštanski broj
51000
Površina
74 m²
Sprat
2
Opis objekta
Moderan, atraktivan, lijepo uređeni i ugodan stan u kvlaitetnoj modernoj novogradnji na Trsatu. Potpuno je namješten i opremljen.
Stan ima veliki dnevni boravak s izlazom na prostranu terasu s garniturom za sjedenje, s modernom tendom na daljinsko upravljanje (senzor system), a sa koje se pruža prekrasni trsatski pogled. Tu su zatim dvije spavaće sobe u jednoj je TV i kompletno je namještena ,a druga se manja oprema u dogovoru s Najmoprimcem i tu se već nalazi ormar , kuhinja s blagovaonom, kupaona , dodatni Wc i predsoblje. U stanu je perilica suđa, perilica rublja, veliki TV u dnevnom boravku i spavaćoj sobi, posteljina i ručnici. Kuhinja je također opremljena svim potrebnim aparatima, suđem i priborom za jelo, mikserom, zdjelama, a tu su i ostala pomagala pegla, daska za peglanje, sušilo za robu. Garnitura-trosjed i tabure su u bijeloj koži kao i stolice u blagovaonskom dijelu. Grijanje je podno i Daikin klima uređaj u dnevnom boravku.
Jedno garažno parkirno mjesto i jedno vanjske parkirno mjesto pripadaju stanu u vlasništvu.
Lift je u zgradi, koja ima odličan prilaz. Lokacija zgrade je odlična, krraj šetnice, parka i autobusne linije, te prrekrasnih trsatskih sadržaja. Stan se iznajmljuje na dugi rok.
Režije se plaćaju odvojeno.
Manuela 099 282 7750 ili 099 45 12 330


ID KOD AGENCIJE: 6849
Broj oglasa
32651
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Iznajmljivanje stanova Rijeka Trsat 74 m² -soban (BHN19701232)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Rijeka, Trsat, 51000) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind