Građevinsko zemljište sa pogledom u Primoštenu, 4000 m², Primošten

800,000 Euro
  • 4000 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Šibensko-Kninska Županija
Grad
Primošten
Naselje
Primošten
Poštanski broj
22202
Površina
4000 m²
Opis objekta
Prilika! Građevinsko zemljište u Primoštenu, površine 4000 m², sa prekrasnim panoramskim pogledom na more i mjesto. Parcela ima razvijenu potpunu infrastrukturu (struja, voda, kanalizacija) te pristup širokom asfaltiranom cestom. Teren se nalazi na izvrsnoj lokaciji te je izvrsna prilika za ulaganje. Odmah u blizini se nalazi supermarket (100m), a udaljenost od mora je 900m. Od centra mjesta zemljište je udaljeno oko 1 km. Poznati lokalni restoran udaljen je također oko 1 km.
Standardna poslovna politika naše agencije za nekretnine je organiziranje razgledavanja nekretnine nakon što je klijent potpisao naš standardni agencijski ugovor. Potpisivanje ovog ugovora osnovni je uvjet na koji se nastavljaju daljnje aktivnosti povezane s kupnjom nekretnine, a to sve je utemeljeno na Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina i Zakonu o zaštiti podataka. Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte putem maila ili telefona.


CIJENA: 800.000,00 EUR

ID KOD AGENCIJE: 705
Broj oglasa
31300
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja Zemljišta 4000 m² Primošten Primošten (BHN18526583)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Šibensko-Kninska Županija, Primošten, Primošten, 22202) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind