Prekrasno građevinsko zemljište s maslinikom i građevinskom dozvolom, 1010 m², Ližnjan

185,000 Euro
  • 1010 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Ližnjan
Poštanski broj
52204
Površina
1010 m²
Opis objekta
Lokacija i okruženje:
Ovo prostrano zemljište od 1010 m² smješteno je u mirnom prirodnom okruženju, idealno za one koji traže spokoj daleko od gradske vreve, u blizini Pule. Za samo nekoliko minuta vožnje od grada, ovo mjesto nudi savršen balans između mirnog seoskog života i urbanog komfora.
Značajke zemljišta:
Parcela je oplemenjena sa 34 zdrave masline, što čini ovu nekretninu idealnom za ljubitelje prirode i one koji sanjaju o vlastitom masliniku. Dvije strane parcele su ograđene betonskim zidom visine 1.5 metara, pružajući privatnost i sigurnost. Infrastrukturalno, zemljište je opremljeno s vodom na parceli, dok je struja dostupna na udaljenosti od cca 70 metara.
Građevinska dozvola:
Zemljište dolazi s pravomoćnom građevinskom dozvolom za modernu prizemnicu sa bazenom (4 spavaće sobe), što znači da možete odmah započeti s realizacijom svojeg projekta bez čekanja i birokratskih zastoja. Ovo znatno povećava vrijednost parcele i omogućuje brz početak gradnje vaše željene nekretnine.
Investicijski potencijal:
Ova nekretnina nije samo savršeno mjesto za stvaranje doma ili odmaranja u prirodi, već i obećavajuća investicijska prilika zbog svoje lokacije i rastuće popularnosti regije.
Ponuda i uvjeti:
Ova ekskluzivna ponuda dostupna je po cijeni od 185.000,00 eura.

ID KOD AGENCIJE: 69
Broj oglasa
33026
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja Zemljišta 1010 m² Ližnjan (BHN15337261)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Ližnjan, 52204) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind